Нели Рангелова припаднала като видяла сина си облян в кръв

0
Нели Рангелова

Звездата на родната естрада Нели Рангелова получила сърдечен колапс, когато видяла сина си Росен потънал в кръв от тежка контузия. Момчето обаче не се предавало и опитал да я успокои на секундата като обяснил, че това е само кръв и няма някакво сериозно нараняване.

Въпреки смелостта си, така характерна за младите хора, Росен получил и мозъчно сътресение при една от тренировките си по планинско колоездене. Тогава претърпял инцидент, при който паднал по време на движение с шестдесет километра в час. Това обаче е минало и в настоящето Росен Бончуков е републикански шампион по този толкова атрактивен и опасен спорт.

Нели Рангелова

Самата Нели Рангелова споделя, че много се радва за успехите на детето си и се гордее ужасно много с него. Желанието му да успее в спорта надъхвало и нея самата, поради което го придружавала по тренировки и състезания.

Лошото било, че в България нищо не е уредено като света и пред всички стои проблемът с парите. Поради тази причина неведнъж вече се чудила за кого да търси пари от своите спонсори – за състезанията на Росен, или за записването на собствените си песни.

Росен обаче не възнамерява да остава за дълго в България, въпреки че тук са неговите приятели. Мечтае след не много време да отлети за САЩ, където да запише висше и да се присъедини към своите три сестри.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=h0s3cUEAp-Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *