Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нели Рангелова е компютърен инвалид

Нели Рангелова

Нели Рангелова

Легендарната певица Нели Рангелова била сериозно скарана с всякакви технологии, издават нейни близки приятели. Певицата въобще не била способна да комуникира в интернет пространството, тъй като и до ден днешен не се е научила да работи с компютър. Нели не само, че не можела да сърфира в киберпространството, но дори трудно съумявала да борави и с телефона си. Поради тази причина изпълнителката на “ Мой стих“ често понасяла редица подигравки от страна на свои колежки, които вече били усвоили предимствата на модерните технологии и с охота им се наслаждавали. Самата  Нели Рангелова, потърсена за коментар не крие, че й е  изключително трудно да борави с компютър. Нели с тъга признава, че преди време много искала да си създаде  фен страница в социалната мрежа “ Фейсбук“ по подобие на други популярни певици, но така и не успяла да се справи с тази задача.

 

Нели Рангелова  на една сцена с колегата си Георги Христов

Нели Рангелова на една сцена с колегата си Георги Христов

 “ Аз самата не мога нито да си изпратя песен по интернет, нито да си сваля такава“,  продължава да се вайка около своята собствена технологична немощ легендарната изпълнителка. Нели Рангелова все пак можела да използва  мейла си, който редовно четяла, но за всичко останало разчитала на своя пиар агент.

 

Изпълнителката на “ Що ли те чакам още“ признава, че не разполага нито с  “ Фейсбук“, нито с какъвто и да е било друг профил в социалните мрежи, защото нейните познания се изчерпвали само до момента, в който натиска копчето, за да включи личния си компютър, но нищо повече.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *