Нели Петкова : Слави ми пречеше да се развивам

0
Нели Петкова
Нели Петкова е доволна от самостоятелната кариера

Бившата беквокалистка на Слави Трифонов – Нели Петкова, разкри че е много доволна от решението си да напусне пропадащото шоу на Дългия. Нели пое по своя път на певица и се радва на личната си кариера.

От както е соло певица, Нели поема повече отговорности, няма кой да я ругае и унижава, а и сама търси спонсори и си определя хонорара. Певицата е щастлива, че е била в компанията на звезди като Риана, Лейди Гага и Дженифър Лопес. Тя се е срещнала с тях в Испания, където е записвала първата си самостоятелна песен. Откакто е самостоятелна, младата певица се радва и на повече ухажори, а и на повече публика.Нели разкри, че обича да е известна и да получава аплодисментите на публиката.

Нели Петкова беше на гости при друга личност от „Шоуто на Слави“ – Росен Петров. Певицата не таи лоши чувства към бившият си шеф, но на всички е ясно как Дългия се държи с подчинените си. Предстои да видим на къде ще тръгне кариерата на амбициозната певица, но със сигурност ще има повече успехи като в самостоятелната си кариера.

Първата соло песен на Нели Петкова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *