Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Некролози на живия Дичо, разлепени из столицата, втрещиха почитателите му

dicho9 Завистта и глупостта човешка не знаят граници. Доказва го едно наистина гадно събитие, което дори не се вписва в понятието черен хумор. По стълбове на софийски улици беше разлепен некролог с името и портрета на Дичо – певецът от „D-2”. Наблюдателни фенове на вокалиста видяха зловещото съобщение и тутакси разпространиха новината в мрежата. Оказа се, че информиран за некролога е и самият Дичо.

С наистина черно чувство за хумор той казва, че са изработени много качествено, и че си е взел за спомен един екземляр.

Дичо самокритично казва за себе си, че не е чак толкова голям изпълнител, че да предизвика

Дичо Дим Дуков

Дичо Дим Дуков

толкова голяма завист. Твърди, че никой не го е заплашвал и поради тази причина си живее спокойно. Нещо повече, той смята въпросния некролог за добро знамение. Според него това означава, че ще живее дълго и щастливо. Но не пропуска да изтъкне, че е вярващ човек, и поради тази причина смята, че на въпросните шегаджии ще им се случи нещо.

Това не е единственият случай на разлепване на некролози на жив човек в България, показват

Дичо

Дичо

архивите на полицията. Обикновено обаче към тази зловеща все пак хватка у нас са прибягвали хора с два вида проблеми: потънали до гуша в борчове – най-вече заради пристрастяване към хазарта, които докато са живи знаят, че няма как да се издължат. А също и на преследвани от властите за различни извършени престъпления. Дали некрологът на Дичо е само черна шега, или който трябва – ще прочете нещо и между редовете му? Времето ще покаже… skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *