Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Некрофилски гледки радваха зрителите на Къртицата

ковчези1Всеки път, гледайки „Къртицата“, човек си казва, че болният мозък на неизвестният задокеански идеолог на предаването не би могъл да измисли нещо по-гадно и перверзно и хоп – идва новата мисия и новия прилив на ужас.

Това, че в началото на снощното състезание участниците пренасяха змии с уста от един аквариум до друг може и да беше противно и гадно, но беше просто предястието. Другото изпитание беше да заровят живи в стъклени ковчези трима от участниците и да ги погребат ритуално в земята, заривайки ги с пясък, а други трима играчи с голи ръце да се опитат да изгребат пясъка и да ги извадят за седем минути.Марина пясък За по-драматично живите трупове нямаха приток на въздух, но пък за сметка на това бяха омотани с жици, за да се следи пулса им и кръвното налягане, за да не се превърнат в истински трупове. Двама от заринатите имаха клаустрофобия и можеха да получат и паническа атака.

Най-кошмарна беше двойката Велислава – Марина. Докато Велислава лежеше зарината в ковчега, Марина трябваше да изгребе пясъка. Другите два двойки бяха от мъже и се справиха навреме. Марина вероятно вдигна пулс 200 да се мъчи с малките си ръчички да маха пясъка, а заровената Велислава си поддържаше пулс 130. Когато Марина успя все пак да измъкне приятелката си в последната секунда, падна на колене от пренапрежение и изпадна в истерично хълцане, плачейки с глас. Това се видя много героично на коментиращите и те похвалиха момичето, което се тресеше като лист и беше на ръба да колабира. И днес се разминахме без жертви, каза гордо Иван, без да може да преброи жертвите пред телевизорите. И без през ум да му мине защо беше спряно шоуто „Страх“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *