Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Недялко Димитров – Момата е най- бруталния сериен убиец у нас – с видео

Кървавият килър Момата

Кървавият килър Момата

Над 15 хладнокръвни убийства е извършил най- кървавият килър в съвременната българска история. Името му е Недялко Димитров по прякор – Момата. С днешна дата са разкрити и доказани 8 негови убийства, но в следващите месеци бройката се очаква да набъбне, защото Момата непрекъснато разкрива нови и нови свои грехове. Димитров лежи в Пазарджишкия зандан с доживотна присъда без право на замяна. Но с някаква извратена гордост сегиз – тогиз прави самопризнания за неизвестни дори на тях свои кървави престъпления. Последната мания на серийния убиецкилър беше да разхожда полицаите из страната, за да ровят уж гробовете на закопани от него жертви. Скоро обаче ченгетата се светнаха, че затворникът ги будалка, а единствената му цел в тия турове е да се разходи извън стените на затвора.

През следващата седмица Пловдивският съд ще реши дали да замени доживотната присъда на Момата с такава оот 20 години. Ако дори след 20 години този човек излезе на свобода, той ще продължи с убийъствата, убедени са обвинителите. В криминалните среди кървавият килър Недялко Димитров – Момата е известен като „Чистачът на мафията”. Едно от най – известните убийства на Момата е това на Манол Хаджиев – Индианеца. Индианеца бе вербуван за да убие бизнесмена от Бургас Стоян Стоянов. Поръчители на убийството на Стоянов са апелативния съдия Галин Костов и

Кървавият килър Момата твърди, че Бог му нареждал да убива... но земни хора му плащали

Кървавият килър Момата твърди, че Бог му нареждал да убива… но земни хора му плащали

директорът на Агенцията по държавни вземания Станислав Михайлов.

Индианеца и аверът му Стоян Петров отвличат бизнесмена Стоянов на 6 март, 2009 г. и часове по- късно го гръмват. Индианеца обаче започва даа раазказва наляво- надясно, че е извършил убийство и това кара съучастника му Стоян Петров да замете следите си като наеме килър, който да го ликвидира. Така Петров се свързва с Момата и му възлага физическото ликвидиране на Индианеца. За изпълнението на мократа поръчка Момата не поискал възнаграждение, по причина, че с поръчителя Стоян Петров били авери от детинство и таксувал рразстрела като услуга на голям приятел. За целта двамата примамват Индианеца на среща, на която той идва с колата на убиецприятелката си Неджие. Още щом слязъл от возилото Момата насочил пистолет и го гръмнал три пъти между очите.

Сред най- зловещите убийства на хладнокръвния килър е и ликвидирането на 67 – годишния Баньо Банев от село Мусачево с цел грабеж. Пенсионерът имал неблагоразумието да се похвали в селския хоремаг, че е продал голямо количество земи. Същата нощ Недялко Димитров – Момата нахълтал в дома му и го разстрелял от упор с пистолета си марка „Парабел”. Дни след това убива и младо семейство от Димитровград, пак с цел обир. Момата няма психически разстройства, категорични са психолозите, той просто е социопат. Този човек е роден за да убива и нищо няма да го откаже. Пуснат ли го на свобода, макар и след години, пак ще стане страшно, убедени са те. Не съм виновен, самият Господ Бог ми

Убития бизнесмен Стоян Стоянов

Убития бизнесмен Стоян Стоянов

нареждаше да убивам, споделил пред криминалните психолози бруталният убиец. Пак по думите на килъра Господ си знаел работата. Ако Бог бил отредил на жертвите му да живеят, щял да направи така, че да не се срещнат с убиеца си- т.е. с него. Или револверът ми щеше да заасече, или колата ми да закъса, така че да закъснея за убийството…momata разсъждава на глас 44-годишния убиец.
Недялко Димитров – Момата е роден на 9 февруари, 66-та година в гр. Кърджали. Официално в свидетелството му за раждане е вписана само майката, а бащата е неизвестен. Като юноша тренира 3 години щанги и е сред най-твърдия контингент на детските педагогически стаи и ТВУ – тата. С десетките си доказани и недоказани кървави убийства, Момата е на път да бъде признат като най- бруталния и масов убиец в най-новата българска история. Пак по негови признания по време на убийство маниакът изпитвал силен оргазъм.

В Пазарджишкия затвор освен с прякора си Момата е известен и с прозвището Мамата – заради хомосексуалните му наклонности. Негови съкилийници разкриват привичките на Момата да прави секс с млади затворници, като играе ту пасивната, ту активната роля. Правя любов и с дваата пола, признавал е Димитров пред следователите.

ВИЖ  ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *