Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нечувано! Учтиви бандити се извиняват на жертвата за нанесен побой

На бандитите им станало неудобно

Бандити се извиняват на жертвата за нанесен побой

Бандити се извиняват на жертвата за нанесен побой

Все по – странни истории се случват в България напоследък. Такава е и тази, при която грабители спукаха от бой служител на бензиностанция, за да го ограбят и след това му се извиниха с обяснението, че са гладни.

„Извинявай, че те набихме и те ограбваме. Знаем, че имаш дете и жена, но ние също имаме и сме гладни” – казали маскираните апаши на бензинджията Костадин Куков преди нощ, когато атакували в бензиностанция на пътя с. Васил Левски – Карлово.

Бензиностанция

Бензиностанция

Заради учтивият тон на бандитите служителят си помислил, че става въпрос за шега на някой от неговите приятели. След секунди обаче илюзията пропаднала, защото тримата агресори се нахвърлили върху него с юмруци и го спукали от бой. След това разбили желязната каса на обекта, но за съжаление там имало едва 150 лева. Предишната вечер управителят Марин Делевски отнесъл парите.

„Редовно събирам оборота, защото ако се натрупат много пари, това ще е сериозна предпоставка да се изкушават бандитите” – разказа Марин, който е син на собственика на бензиностанцията Иван Делевски. Допълва, че опердашеният бензинджия е със синьо око и леко подут нос, но се държи мъжки и скоро ще се върне на работа. Най – хубавото е, че няма сериозни травми.

Собственикът Иван Делевски пък е убеден, че не е станала голяма беля. Отдава дръзкия обир на кризата и глада, който мъчи голяма част от населението. Полицаите предполагат, че маскираните нападатели са познати на Куков, защото са знаели, че има жена и дете.

Грабеж с побой в Русия:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *