Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нечувано! Кастрират педофил в Молдова

педофилияМолдовски съд е издал присъда педофил да бъде кастриран по химически път. Това е първата такава присъда след като парламентът в страната прие миналата година поправка, в Наказателния кодекс, при която се допуска кастрация на престъпници, които се гаврят с малки деца. Досега те отиваха само в затвора. Мъжът се оженил за жена с малко момиченце и започнал да навестява стаята на заварената си дъщеря, когато майка й я няма.

Осемгодишното дете пищяло от ужас, а мъжът го заплашвал с бой, ако каже на някого. Жената се върнала веднъж по-рано от работа и заварила грозната гледка. Извикала полиция, а ядосаният мъж я обвинил за фригидна, а момиченцето нарекъл малка проститутка, която сама си го търсела. Магистратите подложили извратеняка на психологически тест и преглед и той бил обявен за вменяем. педофилПрисъдата му е 19 години затвор и кастрация по химичен път. Той крещял, че съжалява и се разкайва, но присъдата била окончателна. Този факт предизвика бурни реакции в българските форуми. Нямаше нито едно мнение в защита на насилника. Всички дискутиращи коментираха, че е крайно време и у нас да бъде приет подобен закон. Насилниците на деца, изнасилвчите и хората, които вършат престъпления заради изкривената си сексуалност лежат само няколко години в затвора, а понякога се разминават и с условни присъди. Ако те знаят, че ги заплашва кастрация и доживотна импотентност, много от тях няма да извършат престъпленията си. В момента те правят каквото си искат, защото се чувстват безнаказани, смятат българите, които пледират и за смъртна присъда при особено жестоки престъпления.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Нечувано! Кастрират педофил в Молдова

 1. гошо Отговор

  25.12.2012 в 11:34

  Крайно време да приемат и у нас този закон. Да му отрежат топките и да му ги набутат в устата.

 2. kremena Отговор

  23.01.2013 в 11:40

  ето и едно справедливо наказание нека и тук стане така.Кога ли?

 3. udjs Отговор

  13.03.2019 в 18:31

  Да!Справедливо е!Само че както всичко у нас,това ще се използва за разчистване на всякакви сметки!Не забравяйте ,че това е България и в нея нито един циганин няма да се окаже скопен,но ще има доста скопени българи!Там където лъжата е закон,черното се представя за бяло и обратно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *