Нечувано! Божидар Димитров откри и труп на русалка – вампир!

0
Божидар Димитров откри русалка - вампир

Най – известният български археолог професор Божидар Димитров е на път да се превърне в жива легенда, след като за капак на всичко откри и труп на истинска русалка – вампир. Тази сутрин социалната мрежа „Фейсбук” беше буквално взривена от уникална снимка, на която гордият пътешественик позира до скелета на митичното създание.

Изсъхналото тяло на някога красивата и фатална морска сирена, също е намерено по крайбрежието на Созопол, а според думите на хора от екипа, русалката е „проспала” в гроба си последните осем хиляди години.

Дракула

Припомняме, че Божидар Димитров първо изнамери светите мощи на Йоан Кръстител, след което се хвърли да разкрива гробове на вампири и таласъми. Уменията на професора да представя в загадъчна светлина ценните си находки, определено предизвика огромен интерес към България и дори най – известните западни медии заявиха, че ще идват да снимат документални филми за прочутите български страшилища.

Според хора от кабинета на финансовия министър Симеон Дянков, това е добре дошло да държавата, защото уникалните разкрития на проф. Димитров е напълно възможно да превърнат страната ни в предпочитана за хорор – туризъм дестинация. Това щяло да ни позволи да откраднем туристите от Румъния, които от векове посещават родните места на вампира Граф Дракула.

Виж видео с руска русалка:

http://www.youtube.com/watch?v=V1a9gP0P0vE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *