Не се сърдете на Бербатов! Беше откровен – призна си, че не става! – с видео

2

berbaДимитър Бербатов се превърна в най- мразеният човек в държавата след като оповести, че се отказва от националния отбор. Защо толкова го упрекват? Човекът най- после си призна, че с нищо не допринася за футболната слава на страната. По- скоро отърва всички фенове от болката да гледат как на мачове на националите най- известният ни играч се влачи по терена с видимо нежелание и дори досада. В момента запалянковците на „Червените дяволи” страшно ни завиждат – какво ли не биха дали да се махне от любимия им отбор. Тогава може би даже ще го заобичат.

Бербатов е печален образ. Някъде в началото на кариерата си играеше със сърце. После всички вкупом тръгнаха да го

Бербатов нищо не постигна с националния отбор
Бербатов не игра със сърце за България, но похвалите не секваха

възхваляват след успехите му в Германия. А след трансфера в „Манчестър” направо го обявиха за богоизбран. Всички вярваха, че може да е втори Стоичков. Само че славата, парите и похвалите без покритие го разглезиха. Плащат му, обичат го – защо да си дава зор. Името му работеше за него – защо да се юрка по терена и да вкарва голове. Затова не успя и да стане втори Стоичков. Въпреки парите и успехите с националите и в Европа, Камата продължи да се раздава, докато му позволяваха силите. До ден днешен, когато испанец

В България поругаха Стоичков, а в Испания е бог!
В България поругаха Стоичков, а в Испания е бог!

чуе, че си от България, първата му реплика е : „Естойко!” ( така произнасят трудната за тях фамилия „Стоичков”). Дори в Испания го тачат много повече, отколкото тук.

Стоичков никога не беше обявен за секссимвол, но се превърна в запазена марка на България. Бербатов и още няколко футболистчета от неговия „ранг” като Валери Божинов и Благой Георгиев бяха обавени за мъжете- мечта. Тук хората объркаха външната красота, с красотата на класния футбол. За всичко може би са виновни пи ар- те. За „златния ни отбор” единствената реклама беше талантът. Момченцата след тях намазаха, защото българите имаха нужда от новите Лечков, Трифонов, Стоичков. Илюзията обаче така и не стана реалност.

Стигна се до смешния момент, в който феновете на „Манчестър” и английската преса скъсаха от критики Бербатов, а в България продължаваха да го величаят. Само защото играел за един от най- класните отбори в света. Защо тогава никой не се сети, че този човек абсолютно нищо не е направил за националния тим? Сега, като се отказа, го обявиха за предател. Не, поне веднъж Бербатов беше откровен пред себе си и публиката.

Изявлението на Бербатов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Vie ste mnogo zle be boklyci .. i nai-veche tozi koito ne e napisal imeto si pod statiata .. dobre doshul sred golmaistorite na Vishata liga .. kompleksar ..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *