Не открили Трактора, за да му връчат уволнението – бил болен

0
alexei
Алексей Петров

Skandalno.net Две пъти е издавана заповед за уволнение на Алексей Петров от НСС през 2003 г. Но не се изпълнява. През 2008 Трактора минава в структурата на ДАНС. Както skandalno.net ви информира, първият път Георги Първанов я стопирал, според ген. Атанас Атанасов. Вторият път – Алексей Петров бил болен и не я получил.

mvr
Бившият МВР - министър

Скандалното разкритие на бившият шеф на НСС при Костовото правителство хвърли всички в смут. По този повод „Медиапул” поиска справка от ДАНС. Отговорът обаче е още по- фрапиращ: оказва се, че двата опити Алексей Петров да бъде отстранен от работата си в НСС, се провалят. Въпреки че тогавашният МВР шеф Георги Петканов първоначално каза, че не е слагал подписа си под такъв документ, от справката на ДАНС излиза точно обратното.

През 2003, в края на януари, Георги Петканов издава заповед за уволнението на Алексей Петров, заради раздутия щат. От първи февруари Трактора би трябвало да е освободен от длъжността си на секретен сътрудник. Обаче следва светкавична реакция от страна на друга институция и принуждават Петканов да се откаже от намерението си. Иван Чобанов, който тогава е шеф на НСС, отива в кабинета на МВР шефът и е инструктиран да не се изпълнява заповедта.

traktora
Арестът на Трактора

След два дена обаче Петканов пак решава да подпише уволнението на Алексей. Има една клауза обаче: заповедта влиза в сила, когато Трактора лично я получи. Иван Чобанов трябва да я връчи на Алексей Петров. По това време обаче „Октопод”-ът е в болнични- възстановява се от получените рани при атентат срещу него.

Чобанов така и не успява да издири Трактора и да му даде заповедта за уволнение- цели пет години!!! През 2008 Алексей Петров, като служител на НСС, бива прехвърлен в ДАНС.

Кой се е намесил и е сплашил Петканов? Кой държи на присъствието на Петров в тайните служби? Кой е съпричастен  към  мафиотския „Октопод”? Трябва да го намерят и да го пратят там, където е в момента протежето му Алексей Петров. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *