Натискали кметицата на Перник да отмени концерта на Слави

0
Росица Янакиева

Около два часа преди старта на концерта на Слави в Перник, кметът на града Росица Янакиева била заплашена от областния управител Иво Петров, да направи всичко възможно, за да не се състои планираното благотворително шоу. Това станало чрез писмо, а официалната причина за искането на държавния представител била, че сградите можело да се срутят.

Това разказа в ефира на национална телевизия самата Янакиева. Тя допълни, че веднага след като получила подписаното от Иво Петров писмо, се обадила на запознати със ситуацията специалисти, които буквално останали изумени от подобни твърдения.

Концерт на Слави

„Веднага направих справка с професор Милев и той буквално започна да се смее. Какво да кажа – след концерта хората бяха доста по –весели, отколкото при влизането си в сградата. Сигурна съм, че господин Петров е бил подведен, но иначе с него работим добре” – коментира кметицата на Перник.

Янакиева допълни, че към момента на общината са отпуснати държавни помощи в размер на два милиона и седемстотин хиляди лева, което било точно половината от онова, което е необходимо за справяне с последствията от земетресението.

Няма не искам:

http://www.youtube.com/watch?v=ul42_4omd4o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *