Наталия Симеонова: Никой не може да ми вика тюлен!

0
Наталия Симеонова

Пищните форми не пречат да се чувства добре и не се има за „тюлен”

Тв водещата Наталия Симеонова с един замах отряза главите на всички клюкари, които в последно време започнаха да се подиграват със закръгления й вид. Тя отрече твърденията, че се подлагала на зверски диети за отслабване и заяви уверено, че се харесва такава, каквато е.

„Това са пълни глупости, че съм се пропила заради наднормено тегло или че съм изпаднала в депресия. Нямам за какво да се притеснявам, когато е трябвало да бъда слаба съм била. Сегашният ми вид не пречи да си имам приятел, да си гледам детето и да си върша работата” – коментира тя.

Наталия Симеонова

Преди време популярната като г-жа Море от Любов телевизионерка сподели, че е напълняла доста рязко след раздялата с бившия си съпруг и отявлен коцкар Денис Ризов. Наистина, тя понесла доста тежко разлъката, но все пак успяла да се съвземе. Тогава запълнила отворената празнина с ядене и учение.

Наталия Симеонова не отрече, че понякога се подлага на диети, но те съвсем не са толкова драстични, колкото се пише по вестниците. По – скоро били ограничения в алкохола и сладкото, които сама си налагала, когато започне да не се чувства добре. Освен това в къщата си разполагала и с мини фитнес зала, в която редовно правела упражнения за дами.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8SXT3lzED9Y

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *