Наталия Кобилкина: Бях грозна, манипулирах мъжете, за да ме харесват

3

КобилкинаСексоложката Наталия Кобилкина е само 29 – годишна, а създава впечатлението, че знае всички отговори на въпросите какво ни куца под чаршафите и как да направим секса вълнуващ и свободен полет за двама.

Тя даже издаде книга 69. Не за позата 69, а толкова на брой съвета за секса, единият от които е :“Не вярвайте на това, което четете, а на онова, което сте експериментирали и ви е харесало“. Сексоложката смята, че детството й е предопределило бъдещата й професия. Бях много слабо и грозновато дете. Тялото ми се развиваше бавно, другите момичета си имаха гърди, дупета, а аз бях като дъска.секс Естествено, момчетата даже не ме забелязваха и това много ми тежеше. У дома бяхме три деца. Аз бях най-грозната и това ми създаваше комплекси. У дома и отношенията между родителите ми не вървяха гладко. При тях имаше изневери, имаше много болка и аз се питах какво толкова има в отношението между мъжете и жените и защо мъжете се чувстват по-добре с чужда жена, отколкото със своята.

Наталия тайно започнала да чете книги как да манипулира момчетата. Как да флиртува, как да се прави на желана и красива. Правех си експерименти с всички момчета. Бях удивена колко лесно се поддават на манипулации. Колко е вярно, че ако една жена ги покани само с поглед, те веднага се разгонват и хукват да гонят плячката с оплезен език. Вече имах власт над мъжете, правеше ми удоволствие, че ги въртя на малкия си пръст, но по-късно разбрах, че само това не стига,нужно ми е пълно удовлетворение, то се получава само тогава, когато обичаш и партньорът ти те обича. А тази любов трябва да се изгради внимателно, да се изградят отношенията между двамата и тогава сексът ще бъде букет от опиянение. Кобилкина завършила необходимите науки във ВУЗ и сега е от малкото сексолози в България, които дават съвети на хора с проблеми и дори семейна терапия. Спасила съм много двойки от раздяла, хвали се тя. Само не зная ще се спася ли на „Денсинг старс“. Тя танцува много освободено и секси, но това не е достатъчно. В петък публиката се смили над нея и я спаси от изпадане.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ld11mg2qCAQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Милата Кобилкина ,ами тя и сега си е грозна…:))
    Има нещо злобно и отблъскващо в нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *