Настървени мъже напълниха прашките на Гентиана с пачки пари

0

Гентиана пачкиРазпалени ергени се хвърлиха върху Гентиана Халити по време на младоженско парти. Горещата плеймейтка, която уж се изявява вече като хостеса и няма нищо общо с танцуването на кол и чекненето по заведенията, внезапно се оказа чисто гола по символични прашки на ергенско парти. Събралата се мъжка компания, която изпращаше един от членовете си на бъдещата му сватба, се беше събрала да пийне, да се отпусне, а вместо стрийптизьорка, си беше платила за Гентиана.

Тя се съблече, полегна изкусително и стана обект на, меко казано, палави закачки, пише Хотарена. В началото мъжете, начело с бъдещия младоженец, просто й се наслаждаваха, после започнаха да я галят и опипват, а накрая взеха да пъхат пачки в гащичките й.Гентиана1 Разбира се, опипвай и това, което беше скрито под тях. Плеймейтката се смееше изкуствено щастливо и насърчаваше разгонените ергени да слагат още и още.

След като парите на участниците в ергенското парти привършиха, Гентиана остави мераклиите да я потупат и по дупето и се отправи към друго мъжко парти, на което също беше поканена.  Там отново гърчеше сластна снага и нямаше нищо против „бонусите“, които отново влязоха в гащичките й.

Аз ще ставам сериозна жена и ще работя като хостеса, заяви преди месец плейметката. Оказа се, че специално в нейната трудова характеристика, хостесата трябва и да се появява по приеми и партита по бикини и да играе ролята на стрийптизьорка, възбуждайки мъжете  и чекнейки се срещу тях.

Предишното си танцуванена кол тя пък наричаше изкуство.

По груби изчисления хостесата прибира около два бона на вечер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9AjoxhVfECk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *