Настървен онанист преследва певицата Джорджиа

0

Джорджиа отървава прашките от брутално разкъсване

Джорджия
Джорджия

Прелестната поп – фолк певицата Джорджиа се ожали във „Фейсбук”, че преди дни е била нападната от настървен онанист след края на поредно участие. Маниакът бил толкова натопорчен, че успяла да спаси кожата само заради бързия си рефлекс.

Джорджия
Джорджия

„Писна ми от извратени типове. Последният чикибоец наистина беше ужасен. Изкара ме от равновесие и се уплаших здраво. Оттук нататък ще бъда безмилостна към подобни изроди, наистина ми писна от такива. А „Фейсбук” –ът и имейлът ми буквално са задръстени от снимки на пениси, голи мъже и тем подобни багабонти”, написа Джорджиа, която всъщност минава за българската Анджелина Джоли.

В крайна сметка Джорджиа уточни, че е готова на крайни мерки срещу извратените типове, които денонощно я тероризират с неприличните си предложения. Като превантивна мярка оттук нататък категорично ще отказва да приема приятелства и писма от мъже, вече могат да ѝ пишат само жени.

Коментарите в интернет форумите по адрес на Джорджиа обаче показаха, че тя съвсем не е толкова популярна сред мъжката половина от населението. Десетки мачовци са категорични, че певицата прилича по – скоро на „бостанско плашило”, отколкото на Анджелина Джоли.

Виж видео с Джорджиа:

http://www.youtube.com/watch?v=4HlWrrmVe-k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *