Наско Сираков фалира, продава имот за 8,5 млн. лв.

0
Вече няма щастие за теб и мен ...

Тежката икономическа криза не пощади и българските звезди. Поредният с олекнали джобове се оказа мега звездата на родния футбол Наско Сираков, когото безпаричието принуди да обяви за продажба имението си в Драгалевци. Според свидетели, най – тежко понесла раздялата с луксозното жилище съпругата Илияна Раева, която се разплакала горчиво.

Къщата е обявена за продажба чрез агенция за недвижими имоти на цена от 8 милиона лева. Брокерите коментират, че вече два месеца никой не е проявил дори и минимален интерес към офертата. Те отдават това на високата цена, която надали някой в момента може да си позволи. От агенцията все пак докладват, че цената естествено може да бъде коментирана при сериозен интерес.

Къщата на Наско и Илияна

Близки на фамилията споделят, че Илияна се разревала като магарица, когато тръгнали да се изнасят към София. Не се притеснявала само, че оттук нататък ще живее като семейство от простолюдието в най – обикновен апартамент, ами твърдяла, че къщата е паднала на сърцето й и там се чувствала най – добре.

Наско, който според запознати в момента няма постоянни доходи, ако въобще има някакви, убедил жена си да наемат луксозно жилище за около 1 000 лева, вместо да продължават да набутват в къщата по десет бона на месец.

Стари спомени:

http://www.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *