Наско от Х фактор търси амбициозно гадже-спортистка

0

Наско облещен16-годишният Атанас Колев от Варна, за когото все още се спори дали трябваше да стигне до финала на Х фактор, вече дава интервюта и дори описва в тях идеала си за жена. Тя трябва да е амбициозна, да си е поставила  цел в живота и упорито да я преследва. Освен това  е много важно да е интелигентна и да е  възпитана.

Като връх на изискването младежът е поставил спорта. Тя най-вече трябва да спортува – да обича да спорта и всеки ден да тренира, или поне да го прави редовно, заявява е рапърът пред известно списание. Ако обобщим изискванията му, мечтаната дама трябва да изглежда зашеметяващо, да е висока и със спортна фигура, да е отличничка в училище и да решава с лекота всякакви задачи и тестове, да употребява забравените думички „моля“ и „благодаря“, да изглежда благоприлично и до 22 часа да си е в леглото, уморена от тренировките през деня.

Домашното й възпитание трябва да е безупречно и вероятно трябва да е добра домакиня и готвачка. Простено му е на хлапето, то е още малко и след време ще промени мнението си за представителките на женския пол. Ще заобича подскачащите из дискотеките пуберки, с голи коремчета и полуголи дупета, обеци на носа и на пъпа, гримирани до неузнаваемост,  защото те са бъдещата му аудитория и ако ще изкарва пари с пеене, без тази аудитория просто няма как.

Форумци обаче коментират, че Наско няма поведението на добре възпитано скромно момче. Той показва юмруци на зрителите още отсега, пее текстове, които нямат нищо общо с благоприличието, заканва се, че ще смачка другите, опиянява се от славата, скача срещу публиката, търкаля се по сцената и единствено спортът донякъде му помага да не се зашемети съвсем.

Саня обаче дава криле на любимеца си, по-големи от собствените му. Тя има огромни планове за него е се  зарекла да го направи бой певец, нищо че не може да пее. До месец ще излезе първият му сингъл в България, продуциран лично от нея, а малко по-късно и дует с Нелина. В края на пролетта Саня ще му организира пробно турне и ако се окаже, че той наистина е касов, ще се наложи да се откаже от баскетбола и да възпява дрогата и с*кса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/frjgywQVYn0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *