Наско и Нелина от Х фактор се гаджосаха

0

Наско и НелинаЗа двамата участници Наско и Нелина от Х фактор се носят слухове, че отношенията им вече са повече от приятелски. Те открито се прегръщат и гушкат от радост на сцената, когато публиката ги спасява, но твърдят, че това било нещо нормално, в което не влагали чувства. Нелина специално обясни на предния лайф, че двамата са просто много добри приятечета и много се подкрепят.

Утре вечер обаче рап сензацията от Варна и казанлъшката роза ще се опитат да оправдаят слуховете, обаче само на сцената. Те са избрали за първото си общо изпълнение хита на Риана и Еминем Love The Way You Lie и ще е необходим много труд и репетиции, за да убедят зрителите, че между тях прехвърчат истински любовни искри. Едва ли тази песен ще затрудни Нелина, тъй като тя има страхотен глас и много добър диапазон. Наско обаче определено не може да пее и пак ще рапира. Трудните моменти в дуета ще ги покрие вокално момичето, а варненецът ще се прави на строг и свиреп разбойник.

Няма нищо между нас, твърдят и двамата. Те са на по 16 години и не са срещали истинската любов. Нелина си мечтае за принца на белия кон и го описва „с мускули“ – идеалът на всички съвременни момичета. Атанас пък играе усилено баскетбол, използва всеки свободен миг за тренировки, а нощем решава задачи, понеже е в математическата гимназия. Той се колебае дали да се хвърли в музикалната, или спортната кариера. И двете еднакво го привличат, и в двете вижда голямо бъдеще.

Момичето от Казанлък твърдо е заложило на пеенето и учи в музикална гимназия. Дори да не спечели Х фактор, то има намерение да покори сцената, а талантът му е комбиниран с естествена красота и прекрасно тяло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4y-3xjr2fKg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *