Наша певица болна от СПИН

5
Певица

Една от най – известните български изпълнителки на поп музика се е разболяла от СПИН и е напуснала страната, за да се лекува при истински специалисти в чужбина. Тъжната вест бе съобщена от нейни колежки, но по разбираеми причини името й няма да бъде споменавано.

Става въпрос за една от най – известните изпълнителки в бранша. Съвсем до скоро, тази жена е била по върховете на класациите, но когато разбрала за болестта си е заминала за Лондон, където е започнала скъпоструващо лечение.

Лондон

Според сведения от запознати, всеки месец бг звездата трябвало да вади по 10 000 британски лири, за да си плати терапията. Благодарение на това лечение обаче, специалистите гарантирали поне още двадесет години живот с вируса на опасната болест.

Според клюките, певицата е прихванала СПИН след секс със случаен партньор на светско парти, където всички били друсани до козирките. Скоро след това усетила, че с нея става нещо странно и се подложила на тест. Резултатите били положителни и тя веднага заминала за Великобритания, защото у нас рано или късно истината ще излезе наяве.

Според нейни колеги, въпросната дама доста често се отдавала на безразборен секс с мъже и жени, особено когато е употребила наркотични вещества. Предполага се, че болестта е прихваната след контакт с тъмнокож мъж.

На всичкото отгоре, у нас изпълнителката оставила огромни дългове. Около 50 000 лева имала да връща само на свои колеги и приятели, които вече не се и надяват да си вземат парите. А когато разбрали за болестта, повечето заявили, че не ги и искат, защото по този начин могат да й помогнат поне малко.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=8ImG7CBL5BY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. Защо си мисля,че е Поли Генова…. тя имаше афера с тъмнокож,дано да съм се заблудила,ако е наистина тя ще бъде много жалко

 2. Аз си мисля , че е Галя от “ Каризма “ .Тя изчезна от доста месеци насам и никои не знае къде е .И всички знаят , че се друса…

 3. Аз пък си мислех, че е Лили Иванова :D:D:D
  „Скоро след това усетила, че с нея става нещо странно и се подложила на тест.“
  Аз пък си мислех, че симптомите се появяват не по-рано от 6 месеца след зараяването.

 4. ЗАЩО ТАЗИ ТАЙНА / БЕЗ-ИМЕННА/ ГЕРОЙНА НА ВРЕМЕТО НЕ Е ПОМОГНАЛА В ТЕЗИ СВЕТСКИ ПАРТИИТА ДА НАПРАВИ ЩАСТЛИВИ ТАКИВА ИЗТЪПНАТИ ПАРТ-И-ШЕФОВЕ, КАТО БОЙКО БОРИСОВ, РОСЕН ПЛЕВЕЛ-ЛИЕВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, А ИМА И ТОЛКОВА МНОГО СЛАДО-СТРАСТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, МИНИСТРИ, БАНКЕРИ ….


  http://skandalno.net/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0/%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D0%BD-75770

  ЛОШО Е НАПРАВИЛА В ИМЕТО НА БЪЛГАРКСИЯТ НАРОД !

  СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ – ВРАЦА БЪЛГАРИЯ – ВЕКШЬО ШВЕЦИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *