Населението беднее, а милионерите в България са увеличили броя си 3 пъти

0
Бедните у нас стават все по-бедни,а богатите по-богати...

Финансовата криза у нас се оказа доста тежка, но само за  все по –   голяма част от  населението ни,  което  осезаемо  обеднява, за сметка на това пък  богатите в България  усилено увеличават броя и или богатството си. Световният финансов крах всъщност се оказа доста благоугоден момент за милионерите у нас. Само за последните няколко месеца милионерите в България са станали над три пъти повече. Според БНБ преди няколко месеца  хората със състояние над 1 млн. лева у нас са били 492 за сравнение в момента според шефа на НАП  Красимир Стефанов милионерите в България вече наброяват над 1600 души. Тези факти говорят сами по себе си и доказват, че кризата може и да е жестока за по – голямата част от населението на България, чиито доходи намаляват драстично, а животът им става още по –  тежък,  но изглежда, че тази парадигма стои по съвсем друг начин за и без друго богатите хора у нас.

Милионерите у нас са увеличили броя си 3 пъти...

Шефът на НАП Красимир Стефанов не изглеждаше никак обезпокоен обаче от факта, че границата между бедни и  богати  у нас става все по –  отчетлива и непреодолима, дори напротив.

Красимир Стефанов явно приема този факт съвсем нормално и дори не го удостои с особено внимание, а побърза да се самоизтъкне, че благодарение на зачестилите проверки на бирниците над певците у нас – те са станали доста по изрядни пред държавата и са регистрирали по ДДС  сериозно набъбналите си  доходи.

Бедните у нас стават все повече! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *