Народът скандира: Бойко да си отива!

0

Не искаме повече рязане на лентички, искаме да ядем

Полицаи бият протестиращи
Полицаи бият протестиращи

Протестите продължават с пълна сила и след официално обявената от премиера Бойко Борисов оставка на правителството. Това заяви пред журналисти единият от организаторите на протестните действия в столицата Янко Андреев. Хората са убедени, че с оставката си Борисов само и единствено бяга от отговорност и отказва да изгони монополите от България.

„Това негово действие само легализира монополните предприятия, докато бъде избран нов кабинет. Това на практика е бягство от отговорност и в никакъв случай няма да намали напрежението на протестите. Бяхме окървавени и това доказа как решават проблемите – с бой и насилие. Бойко трябва да разбере, че не искаме повече показно рязане на лентички, а искаме да ядем” – коментира разпалено столичанин.

Полицаи бият протестиращи
Полицаи бият протестиращи

Хората озверяха, след като протестите бяха окървавени по време на грозните сцени, разиграли се навръх 19 януари, в който отдаваме почит на Васил Левски. Видя се какво става, когато обществото реши да търси правата си за нормален живот и да спре разрухата на цяла една държава.

Днес доживяхме момента, чакан отдавна от милиони българи Бойко Борисов да подаде оставката на своя кабинет. Това стана точно в 11: 23 часа, а писмото бе прочетено до малкото останали депутати от (да се надяваме) бившата парламентарната шефка Цачева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=pVytKhUibac

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *