Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нагласено! Нарочиха Роксана за Къртицата!

roksi1То бива нагласени неща в българските телевизионни формати, но „Къртицата“ успя да ги задмине още на петия ден. С твърдението, че най-заподозреният играч за картица е Роксана. И това е дело на зрителите, които са гласували над 50 процента за нея и останалите 50 се разпределят след останалите.

Всеки, който гледа предаването и има малко мозък в главата и умее да го използва правилно, никога не би си и помислил, че е точно тя. Ромската певица няма нито едно качество, което може да й отреди точно тази роля. Тя е плаха, нерешителна, неуверена в себе си, плаши се от всичко, има много страхове.

Вярно е, че тя провали една мисия и постави на кантар още две. В трапа с мишките поодскачаше от ужас и запя „Облаче ле бяло“, за да им заглуши писъците. Опита се да яде скорпиони, но не успя, тъй като не намери смелост да ги захапе и се разплака.

Когато снощи трябваше да стои в стъклена кутия, а на главата й да се изсипят червеи, хлебарки и скакалци, тя беше готова да се предаде, на няколко пъти се отказа и единствено фактът, че Вини Джоунс я хвана за ръката й помогна да преодолее ужаса и да си пъхне главата в кутията. А след това ревна с глас и започна да повръща.

Това, че е гнуслива и страхлива изобщо не я прави къртца, а просто слаб играч. Пък на зрителите не им пука кой е силен и кой е слаб.

Ако резултатите от гласуването са истински, то значи, че зрителите я гонят просто защото е ромка, а не защото е къртица. Ако са измислени от продукцията, което е по-вероятно, то пък значи, че те показват, че са толерантни, вкарват участници и от малцинствата, но веднага ги изкарват уж заради гласуване на зрителите и си измиват ръцете. Която и да е причината е ясно, че не се гласува заради подозрания, а от лични пристрастия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *