Нарочиха „Мис България“ 2011 за новата Мис Крокодил

1

 

penevaНовата „Мис България” Ваня Пенева се превърна в поредната злополучна носителка на короната. 23- годишната победителка от Казанлък беше разсипана от критики из форумите заради спорната си хубост. Според мнозина недоволни от избора на Ваня за най- красива българка, тя по- скоро е наследница на обявената за Мис Крокодил  Антония Петрова.

Въпреки помията, която се изля върху новата „Мис България” , се намериха и доста поддръжници на Ваня. Според симпатизантите й, най- големият й плюс е естествената й красота и липсата на каквито и да били пластични корекции. Но все пак, и феновете, и критици на Ваня са единодушни, че ще

Ваня Пенева беше определена за новата "Мис крокодил"
Ваня Пенева беше определена за новата "Мис крокодил"

 бъде пълен провал на конкурса „Мис свят” 2011 г. Форумци пък се бъзикаха, че Азис би бил по- добър избор, отколкото която и да е от финалистките.

В дните преди награждаването, за победителка се спрягаше името на 17- годишната Олга Модева. Имиджът на мутреса, който демонстрирала тийнейджърката обаче никак не се понравил на журито. Красавицата била карана всеки ден на репетиции с лъскави коли и дори имала лична охрана.

Зрителският вот определи за победителка Ваня Иванова, но журито, сред което бяха Жени Калканджиева и Емил Кошлуков, определиха другата Ваня за носителка на престижната титла. Тази година конкурсът беше организиран от продуцентската къща на Вили Сечкова и бе представен под формата на риалити формат.

 

Финалът на „Мис България“ 2011. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *