Наркоман ли е Деян Донков? – с видео

2
Деян Донков
Деян Донков

Пресният носител на „Аскеер“, наричан звезда и секс-символ на Народния театър – Деян Донков, пасва отлично на разюздания имидж, който демонстрира на сцената. В реалния живот поведението на актьора никак не се различава от изцепките, с които обича да се набива в полезрението на публиката.
Бурен нощен живот, безконечни запои и засилено присъствие на красиви жени – така протича животът на Деян Донков когато представлението свърши и завесата падне.
Деян Донков, който в момента трупа слава и с ролята на ченге в сериала на БНТ „Под прикритие“ неслучайно е известен като един от най-големите столични бохеми. Актьорът не остава чужд към нито един от човешките пороци и редовно се поддава на изкушенията, дебнещи от модерните нощни заведения в София.
В последно време близки до секссимвола са сериозно притеснени за здравословното му състояние. Според запознати той е развил пристрастеност към забланени от закона вещества и почти всяка вечер влиза в прегрешение, употребявайки различни видове дрога.
Ситуацията вече започнала да излиза от контрол, тъй като Деян Донков имал постоянен контакт с дилъри и без проблем се снабдявал със стоката, която му е нужна. За опасната зависимост подсказва и външният вид на някогашния красавец. Сега той е изгубил мускулестите си форми и изглежда изпит и кльощав, на моменти погледът му блуждае, а концентрирането на мислите му по време на представление става все по-трудна мисия.
Личният живот на Деян Донков също е пълна катастрофа. Преди броени седмици актьорът се раздели с топ-моделът Кристина Милева. Двамата имаха намерение да вдигат сватба през лятото, но изненадващо за всички красавицата реши да зареже

Деян и Кристина, когато още бяха заедно и щастливи
Деян и Кристина, когато още бяха заедно и щастливи

избраника си малко преди сюблимния момент.
Според близки до двойката, решението на Кристина било продиктувано именно от наркотичната зависимост на годеника й. Самата тя също е употребявала забранени вещества, гласи мълвата, но тежката й физика не е издържала и Кристина е приета в болница с тежка чернодробна криза.
Най- тежкият момент за манекенката настъпва, когато тя и Донков танцуват като тандем на сцената на предаването „Вип Денс“ по Нова тв. По- паметливите зрители знаят, че на няколко пъти девойката липсваше от състезанието, защото беше хоспитализирана. Обяснението беше, че Кристина поддържа постоянна температура и има проблеми с бъбреците. Всъщност причината за разклатеното й здраве е именно зависимостта към кокаина.
деян донковСлед двегодишни мъчения за да се измъкне от лапите на наркотиците, хубавицата решава да се раздели с Деян, избирайки да започне живота си начисто.
Злите езици припомнят, че дрогата не е единственото прегрешение на Деян. Заради бившата си вече изгора – Кристина, секссимволът заряза колежката си от театъра Анастасия Ингилизова с бебе на ръце. Вместо да изпълнява бащиния си дълг след раждането на малкия, Деян Донков предпочете да продължи ергенския си живот и дълго време дори не поддържаше връзка с майката на сина си. С днешна дата двамата са в по-топли отношения. Анастасия продължава да се грижи сама за Деян – младши, но отвреме – навреме 5 – годишното хлапе се вижда и с баща си, който го взима със себе си за уикенда.
Виж Деян Донков в „Търси се…“ ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *