Наркомагазинът в центъра на Пловдив отново функционира с пълна сила

0
Магазинът за дизайнерска дрога в Пловдив отваря врати след 19 ч.

Скандалният наркомагазин в града под тепетата, който бе затворен  след операция на полицията,   отново е отворил врати за своите лоялни клиенти нелегално, издават очевидци.  През деня наркомагазинчето в центъра на Пловдив  спазвало благоприличие и не отваряло врати за никой, но веднага щом се мръкнело,  млад мъж вдигал кепенците и заемал позиция на щанда в очакване на своите клиенти. Според запознати оправния магазинер е поел щафетата съвсем заслужено от своя предшественик латвиеца Юри, който бе  арестуван през декември минала година, защото продължава с пълна сила да обслужва всички желаещи за разнообразни дизайнерски дроги.

Дизайнерската дрога е абсолютен хит сред младежите

Пловдивските търговци, които са съседи на скандалния щанд  издават още, че въпреки че на магазина има сложен изричен стикер, че достъпът на лица под 18 годишна възраст е строго забранен,  именно тийнейджъри на възраст от по 14- 16 години са най – редовните посетители.

След акцията на полицията миналата година за никого не е тайна, че под масата в  магазина се скътават червени пликчета с наркотично вещество за пушене наречено „Гогаин“. Според запознати непълнолетните лица купували  най-  много именно този дизайнерски наркотик.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *