Наркомафията подготвя убийстовото на Коко Динев?

2
Коко Динев
Коко Динев с опасност за живота?

Атентатът срещу скандалният бизнесмен Коко Динев е бил извършен от наркомафията, като е последно предупреждение за живота му. Това е разкрил достоверен източник на senzacia.net, като информацията е изтекла от спецслужбите.

Припомняме, че беше взривено известното заведение „Кошарите“, което е собственост на бившият футбулен бос. Има много версии, сред които са черното тото или неуредени бизнес отношения, но версията за мафията се затвърждава с всеки изминал ден. Коко Динев се отказа от футбулния клуб Локомотив Пловдив, но се насочи към Малта. Взривяването на „Кошарите“ е направено така, че да не пострада никой. Тротилът е бил само 200 гр, като всичко се е случило в ранните часове, когато няма преминаващи хора. В близост до емблематичния ресторант са Американското посолство и сградата на ДАНС, но това не е попречило на извършителя да запали бомбата. Това трети атентат срещу Коко Динев, като според запознати източници от ъндърграунда, това е последно предупреждение срещу съмнителния бизнесмен.

Коко Динев от своя страна коментира, че не дължи нищо на никого, а бизнесът му е „блестящо светъл“. Според него няма причина някой да иска смъртта му, но тези думи не са подплатени с никакви доказателства. Дали наистина животът му е в опасност можем само да гадаем, но според спецслужбите, ако има следващо покушение, то ще бъде фатално.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *