Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Наркогрупировки влизат в кървава война за Южното Черноморие

o4iteЗадават се кървави войни между наркогрупировките по Южното Черноморие. С идването на летният туристически сезон, дилърите се активираха. Но тази година няма да е като другите.Ще се намесят и сили, които традиционно не се свързват с черноморието. Всеки ще се опитва да възстанови спадналия си оборот през последните месеци. Борбата за територия ще бъде ожесточена.

Най – много ще пострадат независимите пласьори, които се възползваха от отсъствието на големите босове. Възкръсналата организация на Митьо Очите върлува из морските курорти, най- вече Слънчев бряг, и лови отцепниците. Бригадата на несебърския бос е доста „убедителна” и дребните дилъри dealerведнага минават в редиците на „семейството” на Димитър Желязков. Намират се и безумци, които смеят да се опълчат на силоваците. В последствие ги сполетява нещастие. Бригадирите на Очите се славят като едни от най- жестоките и най- изобретателните в измислянето на сурови наказания.

Изконната територия на Желязков, Бургаска област, се е наводнила с пришълци от близките градове. Поблазнени от

Димитър Вучев - Демби

Димитър Вучев – Демби

мисълта, че кралят го няма, „мишоците” са налазили улиците на черноморския град. Скоро обаче ще имат гости.

Провинциалните тарикати са лесни. Проблем обаче са столичните босове. Този сезон Сако и Демби ще се пробват да „отхапят” парчета от кралството на Митьо Очите. Говори се, че вече са пратили наместиниците си да инструктират дилърите. Ще се вербуват и нови кадри за офанзивата. „Бащата” на Сако и Демби, Христофорос Аманатидис – Таки, също ще пусне свои пласьори. Преди ареста на Митьо Очите, наследникът на Георги Илиев трябваше да се съобразява с несебърския бос. Само че сега Таки се е заканил да втвърди позициите си и неминуемо ще пробва да завоюва нови територии като главната му цел е Слънчев бряг. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *