Наркобосът Ицо Исуса поръчал палежите на коли

0
Ицо Исуса

Палежите на коли в София съвсем не са дело на самосиндикални пиромани, а са резултат от обидинени усилия на знакови мафиотски босове, целящи дестабилизиране на обстановката в държавата. Любителите на конспирациите този път се оказват прави- наистина съществува център, който поръчва подпалването на коли. След като искрата вече е проблеснала, се включват и независими лампени- пиромани.

Горещата следа, че наркобосът Христо Вартериан- Ицо Исуса е замесен в палежите, дойде след задържането на 29-годишния Юлиян Ковачки. В началото на седмицата Ковачки бе арестуван като извършител на серийните пожари на автомобили в столичния квартал „Младост“.

Абсурдната теза на адвокатите на Ковачки е следната- довереникът им палил колите, защото изпитвал удовлетворение от палежите. Целта му била да се разтовари емоционално, палил колите, тъй като искал да излее натрупан гняв- бил изоставен от биологичните си родители и израсъл в дом за сираци. Имал приемни родители, с които се разделил, и това оставило тежка травма в сърцето му.

Естествено, истината е доста по различна. Юлиян Ковачки е палил колите по поръчка на гангстерската организация „София Запад“, ръководена от издирвания под дърво и камък наркобос Ицо Исуса. От подземния свят Юлиян е получалавал по 500лв. за всеки „опаткан“ автомобил и не е действал сам а заедно с още двама души.

Пряк началник на групата, свързана с палежите в „Младост“, е именитият автокрадец с прякор Торбата, който гравитира около люленския бандит Стоян Дългия.

Стоян Дългия е близък приятел на наркобосът Таки и дясната му ръка Ицо Исуса.
„Арестуваният за палежите Юлиан Ковачки няма, друг вариант, освен да твърди, че е действал като вълк единак. Ако изпее хората над него, е труп“, констатират познавачите на ъндърграунда.
Юлиан КОвачки не е активист на „София Запад“, но гравитира около хората на Ицо Исуса отдавна. Именно с пари на наркомафиота Юлиян отворил кафенето си „Фреш“ в столичния квартал „Младост“. Заведението се помещавало на партера на блок 321 А.

Юлиян Ковачки

„Там се събираха наркодиларите на „Фирмата“. Носеха се слухове, че заведението „Фреш“ е едно от депата за дрога на Исуса. Ясно е, че палежът е бил организиран от Юлиян Ковачки“, твърдят обитателите на блок 321.

Антимафиотите са категорични, че основно действащо лице в поръчковите палежи е наркобосът Христо Вертерян- Ицо Исуса, който обаче не би посмял да активизира силовия си контингент без санкцията на Христофорос Аманатидис- Таки.
Наркобосът Христо Вертерян- Ицо Исуса, дясна ръка на висаджията Таки, е основоположникът на поръчковите палежи в столичния ъндърграунд. Тубата с бензин и коктейлите „Молотов“ са запазена марка на бандата на люлинския наркобос от 2004 година насам. Повечето подпалвачи са активисти на групировката „София Запад“, които не са специалисти в областта на взривовете.

В последните месеци подземната структура на Ицо Исуса „София Запад“ води ожесточена война с МВР. Бандите, повечето от които са от жк „Люлин“, са се активизирали заради съдебния процес срещу Таки, Исуса, Любо Костадинов- Младежа и Асен Китанов- Психото.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *