Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Напоени с кръв обувки издали убиеца на разчленената Златка

Убийство заради несподелена любов потресе България

Несподелена любов довела до ужасяващата трагедия

Любовната драма на Златко и Златка от село Розино започнала преди около две години и половина. 26 годишният мъж се влюбил до полуда в 17 години по – голямата от него жена и изпадал в дива ярост само при мисълта, че могат да се разделят. Когато тя му казала, че връзката им не може да продължи заради мъжа и децата й, нараненото му сърце не издържало и той я заклал.

Златко убил заради несподелена любов

Във вечерта на трагедията Златка излязла на кафе със своя приятелка, а ревнивият мъж не я изпускал от поглед и я следил неотлъчно. Подозирал, че освен със съпруга си има отношения и с трети мъж, което го карало да излиза от кожата си. Докато била в заведението три пъти звънял по телефона и изрично настоявал да се видят навън. Жената му обяснила, че връзката им повече не е възможна, което предизвикало унищожителния гняв на отритнатия любовник.

По – късно продължил да звъни и Златка се съгласила да излезе от дома си, за да се видят. Мъжът обаче вече бил извън контрол и вместо да се успокои, притичал до дома си и взел някакъв нож. Когато се видели разменили по няколко думи, след което Златко се хвърлил върху нея и я

надупчил повече от 10 пъти в гърба

Около десет и половина вечерта, Златка се строполила на земята и издъхнала потънала в кръв. Убиецът напълно обезумял и опитал да скрие мобилните телефони, якето си и ножа на тайно място. На сутринта обаче решил, че уликите не са достатъчно добре прикрити и отишъл да ги мести. За свое нещастие решил да натъпче напоените с кръв обувки в пръскачката си, където били намерени от следователите и го издали. Официално не се съобщава къде е прикрил трупа, но според мълвата в селото отхвърленият разчленил тялото и разпръснал частите.

Пред детективите убиецът признал абсолютно всичко и помолил да го оставят в затвора, защото се страхува да не бъде пребит от съселяните си в Розино. Заявил, че съжалява за всичко, но просто му причерняло пред очите и не бил в състояние да се контролира. Златко досега не е имал никакви проблеми със закона, ще лежи между 10 и 20 години заради ужасяващото деяние.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *