НАП обяви „Пази се от приятелки“ за химн на проверките във фолка- с видео

0

presssКогато чуете, че фолк-певица отрича завистта между изпълнителките от бранша, изобщо не й вярвайте. НАП е във възторг от чалгаджийките, които съвестно подават сигнали срещу свои колежки за неплатени данъци. Проверките във фолк средите вървят най-успешно, тъй като самите певици си подливат вода.

Скандалът с данъчната неизрядност на най- вървежната изпълнителка, Преслава, всъщност е провокиран от неин „доброжелател”, който я изпортил пред НАП. В последствие хитовата певица мина на твърда заплата в eml„Пайнер” от 20 бона. Със сигурност доносникът е близка дружка, която е навътре с финансите на пищната добричлийка. „Пази се от приятелки”, както пее самата Преслава, се превърна в химн на данъчните проверки във фолка.

Колегите й Емилия и Азис, са сред най- послушните данъкоплатци. Костинбродският славей е внесъл близо 1 млн лева в държавната хазна . А половинката на Коко Динев се похвали, че стане ли време за плащане на данъци, бърза да се разплати с НАП.

Повечето изпълнители във фолк бранша всъщност и преди са проверявани от данъчните, така че си знаят какво да правят. Освен това, данъците се начисляват на официалния им хонорар, а бакшишите остават извън обсега на НАП. Не е тайна, че най- вървежните фолк труженички получават между 500 и 2000 лв. отгоре от щедри заможни почитатели.

Добрите и лошите данъкоплатци от родната сцена:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *