Нана спасена от български лекари, връща се на екран

1
Нана

Най – накрая десетките хиляди почитатели на телевизионната водеща Нана чуха новината, че любимката им успя да победи в тежката борба с рака. Тя вече е доста по – добре и още тази неделя ще бъде в състояние да се върне в телевизионен ефир.

Припомняме, че към края на месец юли, Нана се завърна от лечение в Израел, където преживя лечение с химиотерапия. Докторите там обаче не можаха да открият къде е огнището на тумора и съответно да го унищожат. На пациентката казаха, че не са в състояние да сторят нищо повече и тя се върна у нас.

Нана
Нана се завръща на работа

За нейно щастие, тук все пак успя да намери достатъчно добри специалисти, които намериха гнездото на рака. Оказа се, че бучката на злокачествения тумор се намира в едната гърда и е съвсем малка като размер. Нана преживя операция, която преминала сравнително леко и със съвсем малък разрез.

След това Нана била подложена на лъчетерапия, чрез която да се унищожат останалите в тялото разсейки и водещата да изпадне в ремисия. Нейни колеги пък разкриват, че тя се чувства отлично в момента и отново ще може да радва зрителите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OJmV1GOyBYU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *