Нана отново в ефир от неделя

0
Нана
Нана се завръща на работа

След появилите се слухове, че състоянието на Нана се е влошило и тя няма да се върне на работа, от Нова телевизия опровергаха клюките, като заявиха, че  култовата водеща се връща на екрана от неделя.

В първият епизод от новия сезон на „Съдебен спор“, водещ на предаването беше Милен Цветков. Това разбира се даде повод на клюкарите да спекулират със здравето на русата телевизионерка, като някой дори си шушукат, че състоянието й било критично и нямало шанс да се излекува. Нана не се предаде пред коварната болест и се подложи на тежко лечение в Израел. Според израелските специалисти, тя е преборила рака, а разсейките са изчезнали напълно. Причината да не видим Нана в „Съдебен спор“ е, че лекарите са искали да са напълно сигурни за здравето й и за това са я задържали още няколко дена, като са я подложили на специална лъчетерапия.

След множеството негативни коментари по адрес на водещата, сега тя е готова да опровергае всички слухове, а от Нова телевизия обявиха официално, че Нана се завръща в неделя,  напълно излекувана. Ние от екипа на skandalno.net и пожелаваме да продължи с работата си и да не спира да радва зрителите на националната телевизия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *