Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Намесиха и бабата на Владко Данаилов да го защитава

Бабата на Владимир Данаилов и майка на Ирен се включи в тежката битка за оставането на двамата в къщата. Той е искрен и честен, затова не го разбират, обясни баба му Лиляна. Много добро момче е и много знае. В това, че иска да предаде знанията си на останалите няма нищо лошо.

 Не е вярно, че е агресивен. Той им обяснява, те не разбират и той затова повишава тон, за да го разберат, допълни възрастната жена. Но интелектуалното ниво на останалите било толкова ниско, че те не разбирали посланията му. Вижте ги, размаха пръст Лиляна, по цяла нощ пият и обсъждат другите. Това ли са ВИП-овете на България? Владимир е много по-ерудиран от тях, знае много повече и иска да им покаже пътя на знанието. Това, че спи на земята и не се къпе си е негов избор. Нима онези с многото грим и парфюми са по-стойностни от моя внук, запита бабата. Тя се похвали, че той бил отличник в университета в Калифорния, там го канели да остане да работи като преподавател, но той отказал и се обърнал към религията, за да направи хората по-добри.

Лиляна разкри и че Стефан Данаилов е поддържал връзка със сина си, срещали са се много пъти, полагал е грижи за него, но жена му не давала и дума да се издума да вземат детето вкъщи. Той е много добър и много чувствителен и непрекъснато се разкъсваше между дълга към жена си и към детето си. Аз съветвах Ирен да не пише тази книга. Тя е болезнено откровена, моята дъщеря, а в България хората са лицемери и няма да я разберат, въздъхна жената, която специално за интервюто се беше накичила с перлен гердан, два чифта обеци и златно синджирче.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Намесиха и бабата на Владко Данаилов да го защитава

  1. victory Отговор

    01.10.2012 в 12:37

    ТОВА МОМЧЕ Е С ПРОМИТ МОЗЪК,ДО КОЛКОТО ЗНАМ В НЯКОЯ СЕКТА СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА,ТОЙ СИ ЗНАЕ ПО ДОБРЕ.ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛ ДА ВОДИ МОНОЛОГ СЪС СЕБЕ СИ ,СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ НЕ ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМ….ДА ВЗЕМЕ ДА ПРОЧЕТЕ НЕОБХОДИМАТА МУ ИНФОРМАЦИЯ ПО ДУХОВНИТЕ ВЪПРОСИ КОИТО ГО ИНТЕРЕСУВАТ ИМА ДОСТАТЪЧНО ДУХОВНА ЛИТЕРАТУРА,ДА НЕ БЪРЗА ДА СКАЧА ПРЕЗ ДВЕ СТЪПАЛА,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ/НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ СЛЕД КАТО САМ НЕ СИ НАУЧЕН/ НИКОЙ НЕ МУ РАЗРЕШАВА ДА ТЪЛКУВА СВЕЩЕНИТЕ ТЕСТОВЕ ИМА СИ ТЪЛКУВАНИЯ НА СВЕТИТЕ ОТЦИ,ПРОДИКТУВАНИ ОТ СВЕТИЯ ДУХ,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ИЗПАДА В ЕРЕС.МНОГО СЕ НАДЯВАМ ТОЗИ ТЕКСТ ДА СТИГНЕ ДО НЕГО И НАДЯВАМ СЕ ДА МУ Е ОТ ПОЛЗА

  2. Геновева Отговор

    01.10.2012 в 13:30

    Много добро момче ……това никой не успорва,просто е луд.Повтаря между 2 и5 изречения от религията и до тук ,всичко останало са глупости и измишьотини на луд човек.Това сценаристите го знаят и за това е с майка си.Кой нормален зрял мъж ще влезе в това предаване с майка си.Ефектът на раздразнение бе постигнат и до тук.Продължение от страна на сценаристите ще изкарат на момчето бой .Не на последно място е решението на всеки дали иска някакъв ненормалник всяка вечер да го залива с глупости и учи как да живее.Това се гласува с копчето на дистанционното което ще е в ощърб на Нова телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *