Намериха снаряди до гръмналия склад

0
Няколко дни след взрива неприятните изненади продължават

3 снаряда бяха открити  в нива в   региона след адския взрив  на  складовете на  “ Барета трейдинг“ около село Лозенец. Това заявиха лично от  военното министерство.

Снарядите са намерени от случаен човек, който се натъкнал на тях, докато се разхождал и сигнализирал веднага на властите за опасността. От военното министерство веднага са взели мерки и са изпратили екип от 6 човека с ръководител майор Енчев, оборудвани с 3 коли, за да се заемат с намерените снаряди.

3 снаряда са намерени от случаен човек в близка нива до взрива

Екипът би следвало  да се погрижи,  да обезопаси  целия регион. За да подкрепят колегите си в кризисния регион на помощ са изпратени и хора от отдела “ Оперативно – технически операции“  към МВР и Българската армия. Припомняме ви, че чудовищният взрив бе само преди 6 дни в непосредствена близост до село Лозенец.

След  проведената спасителна операция  и откритите човешки останки стана ясно, че  надежда издирваните работници в складовете да са живи вече няма.  В петък служителите на“ Барета трейдинг“ Станимир Киров, Енчо Кремъков и  Николай Гочев бяха обявени за мъртви.

Случаен човек намери още 3 снаряда след взрива!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *