Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Най – тъпите техники за прелъстяване на мъж

Уроци по съблазняване

За никого не е тайна, че жените избират своите сексуални партньори, а мъжете са просто кукли на конци. Наблюдавани са милиони случаи, в които грозновати дами без особен интелект са забърсвали истински шампиони и мнозина са се чудили каква е тайната на успеха. Колкото и прозаично да изглежда, отговорът се крие в женските методи за съблазняване.

По отношение на техниките са написани дузини статии, но малко от тях разглеждат другата страна на медала – какво не трябва да правим, ако искаме да излъжем някой симпатяга. Поради това д – р Бари Глейнард от университета в щата Джорджия, платила по $ 500 на 300 проститутки, за да използва емпиричните им познания и да определи трите най – глупави метода за съблазняване. Посочваме ги в обратен ред.

3. Накарайте го да помирише новия ви парфюм и след това да познае къде сте се напръскали по тялото

Никога, ама никога не карайте един мъж да мирише вашия парфюм. Запомнете, че преди всичко самците искат да им заухае на жена, а не на химическа лаборатория. Освен това, в над 90 % от случаите мъжете не харесват любимите парфюми на дамите по простата причина, че предпочитат по – леки и ненатрапчиви миризми.

Уроци по съблазняване

2. Ближете сладолед на клечка в присъствие на чужди хора

Много неопитни жени си мислят, че като ближат страстно сладолед пред очите на партньора, ще предизвикат желание за секс. Може и да е така, но само ако сте сами. В противен случай ще се породи болезнена ревност и съмнение, които няма да доведат до нищо хубаво. Това се обяснява с особеностите на мъжката психика, която е особено чувствителна по отношение на съпрениците в любовта.

1. Пъшкайте му по телефона, когато е далеч от вас

Д-р Глейнард напълно отрича този най – популярен похват за съблазняване. Според него жената трябва да набере „случайно” телефонния номер на своя избранник докато се самозадоволява, защото нейните сластни пъшкания и охкания щели да го накарат да захвърли всичко друго и да побегне с пълни сили към нея.

Уроци по съблазняване

„Това е най – голямата глупост, която съм чула по отношение на прелъстяването. Съвсем нормално е партньорът да настръхне, когато чуе въздишките на любимата си по телефона, но не се знае каква ще бъде ответната му реакция. Съществува огромна вероятност да си помисли, че му изневеряват и после върви доказвай, че нямаш сестра” – казва сексоложката.

Според нея, вместо да предприемаме глупави стъпки е напълно достатъчно да кажем на любимия, че го чакаме с нетърпение и вече сме готови да го приемем с отворени обятия.

Как се ближе сладолед и други работи:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *