Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Най-скандалните журналисти на България тънат в мизерия! – с видео

Маргарита МихневаМисията да бъдеш истински разследващ журналист в нашата родина не е призвание, а видимо наказание. Десетките имена на колеги, които официално се заробиха с мръсните тайни на нашата държава, се почерниха от стотици клевети, тонове менте алкохол и чиста мизерия!

Първи пример за това е Маргарита Михнева. От години насам неудобната журналистка Маргарита Михнева е зле със здравето, а в последно време залитнала и към алкохола. Финансово също не била добре, казват нейни близки. Дълговете от многобройните й дела сринали тоталноВеселина Томова нейния джоб и я обричали на абсолютна материална деградация. По този път видимо е тръгнала и разкриващата афери Веселина Томова. Дамата с нечовешка смелост, която залепва горещи факти в лицето на мафията, от няколко месеца насам буквално била изправена пред фалита. Хонорарите от книгите й секнали, а желаещи за реклама в нейния сайт отдавна нямало. Подобна е съдбата и на неуморния Сашо Диков. Беловласият Сашо Диковни колега от доста време насам е в доказана немилост, рекламира дребни търговци за жълти стотинки и разчита на чужди пари, за да крепи медията си. Ето затова България не може да бъде свободна държава! Дейците на свободното слово видимо са й ненужни! skandalno.net

Виж разследващата журналистка Веселина Томова в „Горещо“! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Най-скандалните журналисти на България тънат в мизерия! – с видео

  1. Николов Отговор

    09.05.2011 в 13:06

    Такава е съдбата на всички,които искат да „кажат истината“,ама някък си!!! Михнева говори и пише за другите,но нито веднаж на каза как започна работа в БНТ и счии протекции.Разкрива „истини“,но все около ИСТИНАТА. Спомените и действията й все започват от 1998г.,като че ли до тогава не е била в България или не е била пълнолетна и не помни.Тази избирателност в поведението е причина за състоянието й.Господарите й от преди 1998г вече си „оплетоха кошницата“ и не се интересуват от нея,а наследниците им си имат нови „послешници“ – да разследват другите,но не и тях.По същите причини съдбата на другите двама „разследващи журналисти“ е сходна с тази на Михнева.Учудващо е защо в този сайт не коментирате за съдбата на журналисти като Иво Инджев,Тодор Токин и др.Защо не питате КОЙ НАСИЛВА МЕДИИТЕ ЗА ДА НЕ ДАВАТ ДОСТЪП НА ТЕЗИ ДРУГИ ДОКАЗАНИ РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *