Най-после Орлин призна: Скъсах с Яна!

0

Яна и ОрлинОрлин Павлов официално призна, че се е разделил с Яна Акимова и това станало още преди шест месеца.

Двойката прекратила отношенията си преди Нова година, точно след края на ВИП Брадър, който бе спечелен от Орлин, но се споразумели да не казват, че са разделени. Причината била, че и двамата искали да не се разчува и се чувствали по-сигурни, като се носел слухът, че са обвързани. На всеки му било по-удобно така.

Причината според Орлин била, че Яна, като всички жени си мечтаела за пръстен, за дом и семейство, а той не бил готов да се обвърже. Бил млад, животът бил пред него, искал да си го изживее, а не да се затвори у дома и да дундури бебе. Петко ЯняТова е неговата версия.

Яна засега мълчи, но явно нейната версия е друга. На фона на нежния и почти женствен Орлин, тя внезапно попадна в прегръдките на доста по-мъжествения и по-опитен Петко Димитров. В началото на „Денсинг старс“ само като партньори, но след няколко лайфа между двамата пламнаха съвсем други отношения. И докато Део и Елена и Наско и Стела едва не развяваха любовта си като знаме пред публиката, Яна и Петко бяха повече от сдържани. Те дори не смееха да се целунат при висока оценка от журито, или станалата на крака публика. Алекс Сърчаджиева на два пъти едва не издаде истинското положение на отношенията им, но накрая и тя се спря.

През цялото време докато траеше предаването, Орлин давеше изявление след изявление, че с Яна са заедно и че тя спи при него, а сутрин отива на репетиции с Петко. По този начин той не опазваше толкова репутацията на бившата си приятелка, а собствената си, защото едва ли очакваше зрителите толкова много да ги харесат като двойка и да забравят за него. Сега обаче, когато Яна работи при Петко и живее в дома на Петко, няма как да скрие горчивата истина и излезе с историята за пръстена, която също може да не е дотам вярна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XBsPiZSm1c8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *