Най – после! Камелия забременя от гаджето си Цветин!

0
Камелия

Тайнствената раздяла на Камелия с дългогодишните й работодатели от „Пайнер мюзик” ще бъде разплетена в най – скоро време, издадоха светски хроникьори. Според последните слухове, прекъсването на отношенията се дължи на факта, че най – после чаровната певица е забременяла от гаджето си Цветин.

Наблюдателни журналисти забелязаха, че на снимките от последните й концерти съвсем ясно се вижда, че тя е доста наедряла и има добре оформено коремче. Освен това, самата Камелия много пъти е казвала, че винаги е искала да си има едно малко бебенце, а през последните години това се превърнало в идея фикс. С Цветин от доста време се борели да изпълнят мечтата си, но и досега не е ясно защо се забавиха толкова много.

Камелия

Почитателите на певицата поискаха да бъде свикана извънредна пресконференция по въпроса, но засега Камелия пасува и не обелва и дума затова във Фейсбук. Феновете обаче са категорични, че вече действително е крайно време да се заима със свое бебенце и всички те ще се радват, ако новината се окаже вярна.

Повечето обаче са убедени, че Ками действително е заченала, защото по принцип тя винаги е била еталон за красота и перфектно поддържано тяло. За познатите й било недопустимо, тя да се появи с отпуснат и издут корем, ако действително няма уважителна причина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=7wtjPpmRbt0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *