Най – древното порно в света откриха в Созопол !

0

Порно изображения върху  антична ваза от 7 век пр. Хр. предизвика сензация сред родните археолози. Уникалната находка, открита в Созопол, е по – стара дори от Кама Сутра. Рисунките изобразяват  групов секс между две жени и двама мъже. Ясно се вижда, че двойките правят орална любов и т.нар. „кучешка поза“, която е известна и като „гръцка каручка“.

 Стилът на рисуване е рядко срещан  и произхожда от Мала Азия. Освен порно вазата, археолозите изкопали още няколко съда, но те изобразяват бойни сцени и лов. Античните предмети са намерени при разкопките на крепостната стена, която беше открита в края на миналата година.

Археолозите в Созопол постигнаха и друг значим успех. Беше открит и църквата „Свети Николай Чудотворец“, който е споменаван многократно в различни писмени източници, но нямаше данни за

Кама Сутра датира от 4 век след Христа

точното му местонахождение.

В момента археолозите разкопават най – стария град под Созопол, който датира от 7 – 6 в. пр. Хр. Именно в този слой беше открита и порно вазата.

Според проф. Божидар Димитров, подобни „игри“ младежите в Древна Гърция са си организирали послучай различни празненства. Елините възприемали секса като божествен дар. Преди да се появи християнството и да го заклейми, всички народи, живели през Античността изповядвали тези виждения.

У нас е намерено и едно от най – старите писмени свидетелства за оралната любов. Народната песен „Дирли, дирли дишка/ мома свири на пишка“ се смята, че датира от 4 век пр. Хр. , но официално е записана от Черноризец Храбър през 9 век. Народният текст доказва, че е абсолютно неоправдано оралната любов да се приписва на французите. Народите от Античността са били доста разкрепостени, даже в някои случаи и повече от съвременните хора, така че фелациото се е практикувало доста преди създаването на Франция.

Какво още откриха наскоро археолозите в Созопол. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *