Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

“ Най-добрата майка“ – Ирина Сарачинова остана сама

Ирина Сарачинова остана сама…

Опосумът Иван Христов не желае да го виждат заедно с Ирина Сарачинова, затова я е оставил да се скита сама немила – недрага… По тази причина водещата на „Най – добрата майка“ бе забелязана да скучае съвсем самичка на светско парти в София. Ирина Сарачинова дойде без своята половинка и се покри на забутана масичка в един от ъглите,  уж за да не предизвиква излишно внимание, а всъщност това не бе необходимо, тъй като никой от присъстващите не сметна за нужно да отрази разбивачката на чужди семейства. Опасната блондинка бе абсолютно зачеркната  от останалите присъстващи, като персона нон грата и след кратък престой се почувства принудена да разкара пиперливата си особа от партито.

Култовата двойка Иван и Вихра вече са само част от миналато, заради засуканата Ирина, която отмъкна Иван под носа на "приятелката си" Вихра…

Въпреки че Ирина бе поела ангажимент към един от спонсорите на събитието да участва в импровизирана игра под формата на конкурс, тя се изниза обидена на всички, че са я игнорирали така жестоко. Веднага след като напусна баровското мероприятие обаче се оказа, че Ирина Сарачинова далеч не е останала  така незабелязана от всички присъстващи и върли светски хроникьори,  както изглеждаше, а  чисто и просто е била  адски нежелана.

“ Трябва да  й е ясно, че никой не одобрява връзката й с Иван. А явно и той самият, след като не си прави труда да я придружава. Да остави момчето на мира и да се разкара“, изсъскаха през зъби псевдо моралистите. Отдавна в хай – лайф средите  се дразнят на връзката на Сарачинова с Иван Христов, но явно вече са решили открито да  я бойкотират в знак на подкрепа на бившата съпруга на опосума Вихра.

Ирина Сарачинова води своето предаване, чийто приоритет са високият  морал, семейството и истинските ценности! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *