Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нагло! Райна поиска хонорар от Брадъра, за да си аргументира номинациите

Райна романтикПевицата Райна показва нездравословно самочувствие в риалитито „Ол старс“, или както все по-често го наричат „Ол тъпанарс“.  След като няколко пъти заяви, че е завършила психология и добави по-тихичко – почти завършила, защото й липсвал някой друг от последните изпити, тя стигна дотам, че поиска хонорар от Биг Брадър, за да си обоснове номинациите.

Тя посочи двама съквартиранти за изгонване, но без особени причини. Гласът зад кадър я помоли да каже истинските причини за номинациите и да ги обоснове. Не мога да им правя психологически анализ безплатно, заяви нахакано Райна. Ако имах кабинет и правя психологически портрети и консултации, те щяха да са срещу съответния хонорар. Така че, ако ми платите тук хонорар, веднага ще направя пълната си психообосновка.

Нахалството й бе замазано с мълчание и заповед да си седне на мястото. Райна нон стоп парадира с образованието си и таланта на психолог, но прилагането му никак не й се отдава. В живота тя все попада на наподходящия мъж и не може да го анализира предварително, а в Къщата попадна в неподходящия лагер. Тя реши, че мястото й е при Маги Желязкова и двете Златки, но не допусна, че те не я приемат истински. И че ще говорят зад гърба й непрекъснато. Най-честите определения са надута, със самочувствие, рязка, не приема съвети, взима мнението си за меродавно, винаги  права и на всичкото отгоре им изневерява. Като разговаря вечер с другата група.

Особено засегната беше, както може да се очаква Черната Златка, която вместо съчувствие при поредното си избухване в рев, получи съвет да вземе да се стегне и да не позволява на емоцията да диктува поведението й, понеже става смешна.

Райна усети, че и двете плеймейки я гледат особено и реши да се разнообрази престоя, като се хвърли в изгарящ флирт с Финдо, който пък веднага налапа въдицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *