Нагло! Отвлякоха дъщерята на Брендо!

1
БрендоНеизвестни отвлякоха 10-годишната дъщеря на Евелин Банев – Брендо. Охранителят карал детето на училище, когато джип му препречил пътя в „Бояна“.
От него изскочили трима маскирани мъж, въоръжени с автомати. Те стреляли по шофьора, грабнали хлапето и го отнесли в незнайна посока с автомобил  „БМВ X5.  Похитителите отпрашили към Околовръстното шосе. Оттам следите им се губят, най-вероятно са го преместили в друга кола. подкупВсички входни и изходни артериии на столицата са блокирани. Проверява се всеки съмнителен автомобил.
Шофьорът на детето е уцелен два пъти. Едната рана е в гърба, близо до гръбначния стълб, а другата повърхностна. Той е настанен в реанимацията на Военно-медицинска академия. Няма опасност за живота му. Похитителите не са се обадили да искат откуп. Наглото престъпления явно е планирано добре, защото са знаели откъде ще мине колата с детето на път за уличище. Не е ясно все още охранителят дали е в заговора или са го изненадали.
В средата на февруари Брендо бе осъден да лежи в затвора седем години и половина
за участие в организирана престъпна група и пране на пари. Имаше искания и за екстрадиране в Италия и Румъния.
Магистратите  решиха  да му бъдат отнети  21 млн. лева в полза на държавата, сумата, за която той бе подсъдим за пране на пари. Но явно има още неразчистени сметки, щом са посегнали и на детето му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *