Нагло! Криско иска по левче от фенки, които искат да се снимат с него

0

КрискоРапърът Криско въвел тарифа от 1 лев за снимки и автографи и щом се приближат невръстни, но ентусиазирани тийнейджърки до него, той първо прибира парите и тогава позира за снимка  или благоволява да се подпише.

По време на концерти и участия се явявал по-рано, за да спипа мераклийките и да си напълни джоба, съобщиха възмутени родители. Не ни е до левчето, но някои деца нямаха в себе си толкова пари и той отказа да им даде автограф, обясни пък учителка, завела на концерт поверените си питомци.

Рапърът не правел компромис за никого. Тарифата си била тарифа и който нямал пари, няма снимки. Криско1Негови колеги го одумват вече как обира джобните на децата и как се цигани за всяка стотинка. Нямало друг в бранша, който да практикува този „бизнес“ и другите били озадачени. То в целия свят няма такава практика, каза пък друг рапър. Да ти искат автограф е гордост за самия теб, а не е начин да се печелят пари.

В гилдията се говори, че Криско бил от най-стиснатите, циганял се за всяка стотинка, никога не черпел, а чакал да го почерпят и се бил взел за голяма звезда, каквато всъщност не е. Те припомниха и срамния случай в Стара Загора, когато той и други изпълнители бяха поканени да пеят благотворително за болно момче. Единствено той си поискал хонорар, те нямали пари да му платят, тогава го ударил на молба да му дадат поне за бензина, който изхабил. Когато не се намерили средства и за горивото, рапърът запрашил обратно и отказал да пее на концерта. Младежите, които платили по 10 лева за билет да го слушат, били много разочаровани. Самите те се разбунтуваха в социалната мрежа и го нарекоха печалбар, който не се срамува да взима пари от болно момче. Малко по-късно, когато рейтингът на певеца се срути до нулата, заради егоизма му, той сам прати 1000 лева за момчето, като обвини организаторите, че са го излъгали, че ще му дадат хонорар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zB2Kryw5CJc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *