Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нагло! Борисов: Няма да се регистрирам за вота на недоверие, за да гледам сеира на управляващите!

Борисов атакаСлед като вчера Бойко Борисов накара депутатите на ГЕРБ да не се регистират за дебатите по поискания от тях вот на недоверие, днес изскочи по телевизията /Нова, разбира се/ и започна да обяснява как днес пак няма да се регистрира. Щом ние сме поискали  вот на недоверие, управляващите са длъжни да осигурят кворум, заяви той, макар че логично би било обратното. Ще стоим в кулоарите и няма да се регистрираме. Те са  121 души, искам да дойдат всичките /кои са 121 души не стана ясно/.

За мен беше вчера една голяма победа, продължи Борисов. Управляващите се изпокриха като мишки, за да не мине вотът и да не падне правителството. Призовавам всички да излезем на улицата и да изметем тези, които не знаят как да управляват страната, смело написа във Фейсбук бившият бащица.

А ето и въпросите, които водещите на сутрешния блок не му зададоха, или не посмяха да му зададат: Защо, когато ГЕРБ е поискал вот на недоверие, го няма в залата. Заинтересованата страна са те, а не другите партии.  Борисов мачЩо за наглост е да внесеш такова искане и да не се появиш на дебатите? Никъде в правилника на  НС не пише, че трябва да са на работа всички до един, когато на Бойко Борисов му хрумне. Затова са въведени понятия обикновено и квалифицирано мнозинство. Как може ГЕРБ да си позволява втори ден да разиграва българския парламент и да му пречи да работи, понеже искал да се яви целия списъчен състав на НС, при положение, че някои са в чужбина, други болни, трети имат срещи с избиратели. Не се ли нарича това хулиганство в политиката и бойкотиране на работата на парламента?

Самият Борисов къде беше, когато бе на власт? На искания на депутатите да се яви на парламентарен контрол, той отиваше да играе мач.  Но удобните телевизии не задават такива въпроси. Срещу пари те са готови да кажат и че слънцето изгрява от Запад. И все пак такова поведение би било нормално, ако някой друг е внесъл вот. Но сам да го внесеш и да не влезеш в залата, това вече граничи с диагноза.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Нагло! Борисов: Няма да се регистрирам за вота на недоверие, за да гледам сеира на управляващите!

  1. Зако Отговор

    27.09.2013 в 9:44

    А колко пъти това недоразумение на политиката стоя в парламента през последните три и половина години? Даже като министър председател бе изчеслено, че е работил само една четвърт от времето си. И то само при рязане на лентички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *