Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Наглите“ залъгват полицията с измислени показания- с видео

nagliteskandalno.net. Арестуваните бандити от групата за отвличания „Наглите” баламосват полицаите с измислени показания. Въпреки че са подписали декларации за съдействие, престъпниците разказват небивалици само и само да се оттърват по-леко. Повечето прехвърлят цялата вина на убити техни колеги.

Автоджамбазите, които били на най-ниското ниво в йерархията на бандата, първи се разприказваха. Техните показания обаче на места се разминават. Затова от прокуратурата ги призоваха да минат през детектора на лъжата. Бандюгите обаче се изплашиха и отказаха да седнат на стола на истината. Само Релето се съгласи да се подложи на изпитанието. Въпреки желанието си,

Релето показа къде е закопан Сапата

Релето показа къде е закопан Сапата

престъпникът се провалил тотално. Оказало се, че почти всичко, което разказал, е лъжа. Опитал се да обвини Сапата, който бе открит мъртъв. Защитничката пробва да го оправдае, заради болките от изгнилите му зъби.

Единственото сигурно от свидетелствата на „Наглите” е, че има още къщи, където били държани похитените. Засега са намерени само четири, използваните за Бончеви, Гунински-младши и бизнесменът Киро Киров.

Антон Петров-Хамстера

Антон Петров-Хамстера

По всяка вероятност и другите свърталища се намират в софийско. Ясно е и че къщи са наемани от Вальо Ихтиманския и Гребеца. И двамата са готови да дадат показания в съда.

Предполагаемите „мозъци” на престъпната банда- Хамстера и Трактора обаче не се появяват нито веднъж в признанията на арестуваните бандити. Както skandalno.net ви информира, дребните изпълнители изпитват панически страх от отмъщението на босовете си. Антон Петров- Хамстера се разхожда свободно и планира жестока разплата с осмелилите се да го обвинят.

Хамстера излезе първи от затвора. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *