Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Наглите“ отново се събират! – с видео

Арестът на Антон Петров

Арестът на Антон Петров

Уж разбитата при операция „Наглите” банда за отвличания, отново се размърда. Антон Петров – Хамстера, сочен за мозъка на групата за похищения, и автоджамбазите Иван Иванчев – Патицата и Иван Райчев – Дебелото, бяха забелязани наскоро да пият кафе заедно в МОЛ – Сердика. И тримата участници в срещата бяха арестувани при акция „Наглите”, но не бяха събрани достатъчно доказателства за повдигане на обвинение.

Антон Петров – Хамстера влезе в „Ту кафе” заобиколен от петима мощни телоохранители, което неминуемо привлече вниманието на клиентите на заведението. Дясната ръка на Алексей Петров се настани на една маса с

Хамстера се върна в занаята

Хамстера се върна в занаята

известните столични автокрадци Патицата  и Дебелото. Очевидно не се бяха събрали на приятелска раздумка, а по работа, тъй като само след 10 минути Хамстера си тръгна.

Срещата между Антон Петров и джамбазите означава само едно – бившият каратист отново посредничи между застрахователи и автокрадци. Тони Хамстера на хартия се води шеф на „Спартак секюрити” – фирмата, която се грижи за охраната на недвижимото имущество, застраховано в „Лев инс”. А в действителност, Антон Петров има

Само 11 души ще бъдат съдени за отвличанията

Само 11 души ще бъдат съдени за отвличанията

за задача да удържа автоджамбазите далече от автомобили, застраховани в „Лев инс”.

Хамстера се отърва от обвинения за съучастие в бандата за отвличания, така че сега не е сред 11- те обвиняеми по мега делото. По време на ареста му обаче, баретите откриха у него банкнота от откупа на Румен Гуниниски- младши. В крайна сметка Хамстера беше освободен, но няколко месеца по- късно отново го арестуваха – този път при акция „Октопод”. Антон Петров в момента е обвиняем по делото заедно с тартора си Алексей Петров.

Автоджамбазите Патицата  и Дебелото също бяха арестувани при акция „Наглите”. Но тъй като се намират в най- долната частта на йерархията в бандата – кражбите на коли, бяха освободени. Иван Иванчев и Иван Райчев осигурявали автомобилите за похитителите. Освен това обвинение, автокрадците и друг път са били задържани за кражби на коли, но така и не са съдени.

Арестът на „Наглите“ :

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *