Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Наглите“ носят прякорите си от деца. Релето имал тикове, Лъвицата се прихласвал по анимационно филмче!- с видео

nagli99Членовете на бандата за отвличания „Наглите“ носят до един прякори, прикрепени, към имената им още в най-ранните детски години. От съображения за сигурност, обаче, когато си говорели по телефона, се наричали с неутралните обръщения „брато“ и „копеле“. Това издадоха, полицаи, пряко ангажирани в разследването на престъпната шайка.
Най странен и нелогичен е прякора на автоджамбазина Павел Петков, който изпълнявал ролята- охранител на отвлечените. Той е изключително гърчав и хилав- да го духнеш, ще падне! Но носи абсолютно обратнопропорционалния на физиката му прякор- Свинята. Още по-странното е, че ролята му в бандата за отвличания е била- охранител и похитител на жертвите, за което се искат най-малкото здрави телеса, чудят се и се маят ченгетата. И търсят обяснение на това прозвище в характера му- изключително подъл, мръсен и коварен.
Един от шефовете в бандата- Даниел Димитров има вроден тик на едното око и мига като семафор. nagli991Именно заради тази му особеност другарите му от детство го нарекли Релето. Тиковете му зачестявали, когато се нервира. Друг недостатък на релето бил, че в напечени ситуации, към тиковете с окото, прибавял и силно заекване. Човек можел да разбере какво е настроението му дори отдалеч.
За разлика от гърчавия Павел, прякорът на Иван Иванчев- Дебелото напълно отговаря на фигурата му. Със 120-те си кила, авто-крадеца определено си тежи на мястото в бранша. Псевдонимът му лепнали колегите, щом започнал да тараши коли. Понеже се очертал като един от най-кадърните в задигането на возила, колегите му сложили допълнението- Дебелия, за да не се обезличава сред многобройните престъпници с име Иван.
Безспорно най- изчанчения прякор е този на Светльо Иванов- Лъвицата. Прякорът, който би подхождал nagli992чудесно на някой травестит, Светослав получил като съвсем малък от приятелчетата си в махалата. Кръстили го на любимото му анимационно филмче. В продължение на години Светльо бил прихласнат по сериалчето- притежавал всички видео касети, които с удоволствие пускал на приятелчетата си, щом му дойдат на гости. До такава степен бил обсебен от героинята във филма- Лъвицата, че години наред й подражавал и я цитирал с повод и без повод пред аверите.
Иван райков- Патицата получил обидния прякор след преживяна катастрофа. След поредица от операции на скъсани коленни връзки и сухожилия, придобил клатушкаща се походка.
Кирил Кирилов бил наречен „Шкафа“ бил кръстен така преди няколко години от аверите си, когато започнал сериозни занимания с културизъм. От анаболите, иначе хърбавия младеж, станал същински исполин и завоювал уважителното прозвище.

Кои са наглите?!
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *