Нагли джамбази откраднаха колата на Виктор Николаев от паркинг на МВР!

0
Виктор Николаев

Въпреки че звучи доста невероятно, тази история съвсем не е поредната вестникарска измислица, а истинска случка от реалния живот в България. Популярният телевизионен водещ от сутрешния блок на бТВ Виктор Николаев пострада сериозно, след като нагли апаши откраднаха личния му автомобил „Тойота Версо”, докато бил паркиран на метри от сградата на вътрешното министерство.

Колата, която на цвят е светлосив металик, била гарирана до църквата „Свети Седмочисленици”. Виктор оставил там автомобила в късния петъчен следобед, около пет и половина, но вчера возилото не било там.

Ани Цолова и Виктор Николаев

Сериозно притеснен, тв водещият алармирал в полицията и съобщил за сполетялата го беда. Пристигналите на място ченгета обяснили, че „Тойота” – та най – вероятно е открадната по време на футболния мач между националите на България и Дания, заради който голяма част от наличните полицейски сили били изпратени в района на националния стадион.

Разследващите са се насочили към събирането на видеозаписи от охранителни камери по околните сгради. Според тях бандитът се е измъкнал по ул. „Паренсов” или по „Шишман”, където за щастие било пълно със системи за видеонаблюдение. Водещият Виктор Николаев обещава да почерпи всеки, който му даде някаква информация за бандитите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=ceFIm6ZHNgM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *