Надута фукла оглави Министерство на здравеопазването. Бог да помага и на лекари, и на пациенти!- с видео

3

anna-borisova1Надута титулувана фукла оглави Министерството на здравеопазването. Премиерът Бойко Борисов, който очевидно работи по-лесно с жени отколкото с мъже си я избра, а депутатите очаквано я одобриха безпроблемно за министър. Също очаквано я подкрепиха сините и шовинистите от „Атака” . И още по-предсказуемо срещу нея бяха депутатите от ДПС и РЗС – не защото имаха претенции срещу дамата, а защото имат претенции по принцип срещу управляващите.

Професор Анна-Мария Борисова още с нахлуването си от нищото на политическата сцена даде да се разбере, че има изключителна, направо божествена самооценка за себе си. Още не е отработила и 1 час на новото си работно място даде да се разбере, че не е коя да е и няма да се съобразява с

Предшественикът на Борисова, д-р Божидар Нанев бе обвинен в корупция и арестуван!
Предшественикът на Борисова, д-р Божидар Нанев бе обвинен в корупция и арестуван!

някакви си там простосмъртни журналисти и още по- простосмъртни депутати. Че повечето от българските депутати не заслужават кой знае какво уважение е световно известен факт. Но за разлика от друг път вчера, много от въпросите им преди гласуването на кандидатурата й бяха смислени. И бяха свързани с болезнената и за лекари, и за пациенти здравна реформа, която трябва да осъществи и заради която всъщност я назначава Бойко Борисов.

Грандоманката Борисова обаче веднага се изучи: разбра, че процедурата не я задължава да отговаря и не отговори на нито един въпрос. Нещо повече: всичките й думи, всичките й жестове, интонацията в гласа й показваха: ето точна така постъпват висококачествените хора като мен, а не като вас.

Д-р Борисова се прояви като небивал темерут още преди да я изберат за министър!
Д-р Борисова се прояви като небивал темерут още преди да я изберат за министър!

Каква пародия!… Още дори не е назначена, и вече се разбира, че тя няма да разговаря с журналисти, които преобладаващо задават въпроси, които си задават и обикновените българи. Няма да отговаря и на депутати, които са избрани от обикновения българин да задават въпросите му на който трябва от името на обикновените хора! А това означава, че фуклата или не е знаела какво да каже и затова вместо да се готви като за изпит, проучила набързо процедурата и членът в нея, който да я оправи. Или веднага забрави откъде ще идват парите за министерската й заплата.

Този филм вече го гледахме, макар и на друго равнище: по същия начин една българска кандидатка за еврокомисар – Румяна Желева, не отговаряше или отговаряше тъпо на едни въпроси. И направи за смях пред целия свят България /за кой ли пореден път/.

Лесна прогноза: тепърва ще има да гледаме издънките на фукливата министърка, ако не се намери кой навреме да я плесне през самозабравилата й се уста…skandalno.net
Засега Анна-Мария само се усмихва! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *